• SALAMANDER

  Profile PVC SALAMANDER

  • Fabricate integral in Germania.
  • Paleta larga de culori (nuante unicolor si imitatii lemn).
  • Optimizate pentru o protectie termica sporita.

  Afla mai multe

 • ROTO

  Elemente de feronerie ROTO

  • Garantate pentru minim 15.000 de cicluri de functionare.
  • Asigura un grad ridicat de securitate.
  • Prezinta o distributie foarte buna a fortei de etansare.

  Afla mai multe

 • SICOM

  Usi de garaj
  cu paneluri sectionale

  • Dotate cu garnituri de etansare.
  • Fabricate din otel galvanizat cu izolatie de poliuretan.
  • Coeficient de izolare termica mare.

  Afla mai multe

Produse

Ferestre

Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil prin montarea ferestrelor datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialului profilului, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator. Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si numeroasele alveole in configuratia profilului confera tamplariei o izolatie termica superioara care evita fenomenul de condens pe suprafata.

Combinatie reusita intre frumusete si functionalitate, ferestrele dispun de toate caracteristicile de calitate pentru a asigura o durata de viata mare a ferestrelor – pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale. Nuantele coloristice in care acestea se pot realiza ofera o estetica placuta si adaptata fiecarei arhitecturi in parte. Amestecul de PVC utilizat precum si calitatea prelucrarii acestuia permit realizarea de ferestre cu o durata de viata estimata la 50 de ani.

Usi

Usa termopan este recomandata pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale. Aceasta se intretine usor nemaifiind nevoie sa fie vopsita si nu se umfla din cauza aburilor, umiditatii.

Jaluzele

Decorative si in acelasi timp functionale, jaluzelele orizontale creeaza intimitate pe tot parcursul zilei, ferind persoanele de privirile indiscrete ale celor de afara. Pot fi stranse complet in partea superioara a ferestrei, pentru a oferi o vedere panoramica exterioara, sau pot fi coborate pentru a acoperii intreaga suprafata vitrata a ferestrei. Jaluzelele orizontale din aluminiu, in combinatie cu tamplaria din PVC, constituie o modalitate simpla si eficienta pentru reducerea costurilor pentru aer conditionat in tot timpul anului, asigurand o trecere usoara de la luminozitatea maxima la cea de minima, prin simpla rotire a lamelelor din pozitia orizontala, in cea verticala.

Glafuri

Sistemele de glafuri de exterior protejeaza eficient zidaria si fatada locuintei in zona ferestrei impotriva inghetului, a patrunderii apei si murdariei. Elementele de inchidere laterala originale ale sistemului (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) impiedica deteriorarea tencuielii zidariei la extremitatile glafurilor de fereastra). Sistemele de glafuri de interior au atat un rol estetic, intregind o ferestra, cat si un rol functional de protejare a peretelui asigurand de asemenea o nota particulara, de bun gust, fiecarei incaperi. Acestea pot fi confectionate din PVC, PAL, etc., in diferite nuante cu imitatii ale marmurei sau lemnului, sau chiar dintr-un lemn de esenta mai tare. Datorita suprafetei laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi mai ridicate, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

Plase de insecte

Pot fi montate în rama fixa din aluminiu sau pot fi livrate sub forma de rulou fiind ideale pentru ferestre usi de intrare sau de balcon, protejand eficient contra aparitiei insectelor. Varianta cu rama fixa poate fi cu balamale cu deschidere laterala sau în sus, sau glisant.