• SALAMANDER

  Profile PVC SALAMANDER

  • Fabricate integral in Germania.
  • Paleta larga de culori (nuante unicolor si imitatii lemn).
  • Optimizate pentru o protectie termica sporita.

  Afla mai multe

 • ROTO

  Elemente de feronerie ROTO

  • Garantate pentru minim 15.000 de cicluri de functionare.
  • Asigura un grad ridicat de securitate.
  • Prezinta o distributie foarte buna a fortei de etansare.

  Afla mai multe

 • SICOM

  Usi de garaj
  cu paneluri sectionale

  • Dotate cu garnituri de etansare.
  • Fabricate din otel galvanizat cu izolatie de poliuretan.
  • Coeficient de izolare termica mare.

  Afla mai multe

Plasa contra insectelor

Solutiile pentru plase de insecte pe care le avem în gama de fabricatie acopera toata gama de aplicatii posibile de la plasa fixa la plasa pentru usi tip roleta cu actionare laterala sau bilaterala. In functie de tipul constructiv acestea se pot imparti in:

Plase fixe
 • cu rama din profil de aluminiu vopsit în câmp electrostatic sau eloxate, mai scumpe dar mai stabile, estetice si mult mai rezistente la solicitari mecanice si termice
 • cu rama din PVC care prezintă avantajul unui pret mai mic si o rezistenta buna in timp in cazul solicitarilor mecanice si termice normale.
Plase mobile tip rulou

Se caracterizeaza prin:eleganta si robustete, materiale de cea mai buna calitate, inchidere pe toata latimea plasei, conceptie originala ergonomica fiabilitate si satisfactie maxima a utilizatorilor.

Plase mobile cu actionare laterala

Se utilizeaza in special la deschideri mari pentru acces din aer liber in incaperi putand fi mono sau bilaterala in functie de solicitarea clientului si de latimea deschiderii.

Plase tip usa

Se utilizeaza pentru dublarea cu plasa a usilor de acces atunci cand se lasa usa deschisa pentru aerisire sau pentru acces frecvent. Ramele realizate din profil special din aluminiu ofera o buna rezistenta mecanica si un aspect placut.

 

Rolete

Cu ajutorul sistemelor de rulouri moderne putem alege luminozitatea în trepte, iar variantele diferite si de activare garanteaza usurinta în utilizare.

Rolete exterioare PVC si Aluminiu

Foarte accesibile ca pret roletele PVC au un aspect impecabil si sunt foarte durabile. Lamelele PVC opace de cea mai buna calitate dar mai ales tocul realizat din tabla din otel tratata si vopsita cu cele mai avansate tehnologii confera roletelor produse de noi o calitate exceptionala. Culorile de baza pentru profile sunt alb si maro. Pentru lamele PVC sunt disponibile 8 culori  standard.

Rolete exterioare din aluminiu tip KR ofera posibilitatea montarii plasei de tantari mobila in toc, acest lucru contribuind suplimentar la obtinerea unui aspect impecabil al ferestrelor dumneavoastra. Gama de culori mult extinsa fata de roletele PVC va permite sa alegeti cele mai potrivite culori si nuante.

Rolete suprapuse

Roletele suprapuse sunt cele montate deasupra, pe rama ferestrei si care pentru un aspect mai putin incarcat al peretilor se preteaza inclusiv la tencuire atat la interior cat si la exterior. Cu o gama variata de culori disponibile se pot integra cu succes in orice arhitectura sau solutie constructiva.


 


Jaluzele & Marchize

Jaluzele orizontale din aluminiu

Dispuse la interior jaluzelele se preteaza a fi montate în locul roletelor exterioare acolo unde izolatia termica pe care o asigura fereastra este foarte buna. Au rolul de a permite reglajul fin al intensitatii luminii naturale.

Perdele verticale cu benzi textile

Au un rol similar jaluzelelor orizontale dar se adreseaza cu precadere ferestrelor cu deschidere mare. Gama coloristica si textura materialului foarte diversificata oferite permite alegerea celor mai potrivite combinatii pentru orice tip de amenajare a imobilului.

Marchize

Marchizele sunt parasolare cu prelata, extensibile prin rulare pe ax. Au un deosebit efect estetic si o certa utilitate pentru umbrirea optionala a unor zone gen terasa. Prin alegerea unei prelate corespunzatoare sunt utile de asemenea si pentru protectia la ploi de intensitate slaba sau medie in conditiile în care nu sunt insotite de vant puternic.